ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

cv.jpg

Η εταιρεία μας ξεκίνησε το 1978, από τον Ηλεκτρολόγο Εμμανουήλ Σκαλιδάκη, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης. Το 1995 κάνει την είσοδο του στο χώρο ο κ. Ευάγγελος Σκαλιδάκης, γιος του κ. Εμμανουήλ Σκαλιδάκη. Το 2005 ιδρύεται η εταιρεία με διακριτικό τίτλο ΗΛΕΚΤΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΣΚΑΛΙΔΑΚΗΣ, όπου στεγάζεται σε ιδιόκτητα γραφεία στην Οδό Ματάλων 8.

Προφίλ

Στα 35 χρόνια παρουσίας της στο χώρο των ηλεκτρολογικών έργων  έχει κατασκευάσει ή ανακατασκευάσει και συντηρήσει μεγάλο αριθμό εγκαταστάσεων σε κτίρια γραφείων και άλλου τύπου κτιριακών εγκαταστάσεων (οικίες, ξενοδοχειακές μονάδες, βιομηχανίες καταστήματα, συνεργεία κτλ ) του ιδιωτικού αλλά και του δημόσιου τομέα, είτε με απ’ ευθείας εργολαβίες είτε ως υπεργολάβος άλλων τεχνικών εταιριών  και έχει να επιδείξει συνεχή ανοδική πορεία.

Η συνέπεια στις παραδόσεις, η προσωπική επαφή με τον πελάτη και η αφοσίωση στην ποιότητα των υπηρεσιών και την ασφάλεια των κατασκευών αποτελούν τα απαραίτητα εχέγγυα για την εδραίωση μακροχρόνιων συνεργασιών.

ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΑΣ

Η εταιρεία απασχολεί 10 άτομα προσωπικό, ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες με σχέση εξαρτημένης εργασίας. Η ομαδοποίηση των ατόμων σε συνεργεία πραγματοποιείται με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών του εκάστοτε έργου, αναλόγως των απαιτήσεών του.

Κύρια χαρακτηριστικά του προσωπικού είναι η άρτια τεχνική κατάρτιση, η τεχνογνωσία, η εμπειρία σε απαιτητικά έργα καθώς και η διαρκής ενημέρωση πάνω σε τεχνολογικές εξελίξεις. Οποιοδήποτε νέο μέλος που προσλαμβάνεται παρακολουθεί σεμινάρια, ενώ παράλληλα εκπαιδεύεται από το εξειδικευμένο προσωπικό σε συνθήκες εργοταξίου, υπό την επίβλεψη του κ. Σκαλιδάκη Ευάγγελου.

Παράλληλα η εταιρεία απασχολεί πεπειραμένους ηλεκτρολόγους μηχανικούς για την κάλυψη των μελετητικών υπηρεσιών και για την έκδοση πιστοποιητικών.

24/7 Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6944 987 377       

Καλέστε στο εταιρικό μας τηλέφωνο με 24ωρη διαθεσιμότητα ή στείλτε μας e-mail.

Συνεργαζόμενες Τράπεζες

Επικοινωνία

© 2018 | Skalidakis.gr All rights reserved.